D E S I G N

L Reclamo richt zich met elk  I D E N T I T Y   P A C K A G E  specifiek op kleine ondernemingen die opstarten of toe zijn aan een professionaliseringsslag. Met elk pakket leg je een solide basis onder de communicatie van jouw onderneming. Naast logo en huisstijl – zoals aangeboden in identity package  D E S I G N  – levert L Reclamo ook webdesign, mediaplanning, belettering, fotografie, presentaties en eigenlijk alles wat maar nodig is om je organisatie te laten spreken: Full Service Marketing Communications. Omdat daarin zoveel wensen en mogelijkheden zijn, gebeurt dit altijd custom made.

Bij grotere ondernemingen is draagvlak nodig binnen de hele organisatie, daarom zal het hele proces uitgebreider zijn en zullen werknemers van verschillende niveaus en afdelingen betrokken worden in het traject.

 

>>>         S P E C I F I E K E   V R A G E N   O F   W E N S E N ?    B E L   O F   M A I L   D I R E C T         <<<

 

 

I D E N T I T Y   P A C K A G E   D E S I G N

Dit pakket bevat een visie-sessie en design van uw huisstijl .

 

I N V E N T A R I S A T I E

 

Onderzoek naar bedrijf / product

Via je website en social mediakanalen wordt de huidige identiteit en positie van jouw bedrijf of product geanalyseerd. Ook eventueel bestaand drukwerk ontvang ik graag van je. Ik bekijk concurrenten en trends in de branche.

Visie-sessie

We inventariseren samen het karakter van je organisatie, de communicatie, feiten (marketing) en uitvoering. De sessie omvat enkele standaardvragen maar ook diverse specifieke vragen naar aanleiding van bovenstaand onderzoek.

Bij de sessie ben je zelf aanwezig maar ook eventuele werknemers zijn van harte welkom. Uiteindelijk is draagvlak nodig binnen de onderneming, iedereen hoort straks met trots de visie uit te dragen.

 

 

R E S U L T A A T

Enige tijd na de visie-sessie wordt het volgende bij je gepresenteerd:

 

Visie tekst

Jouw antwoorden geven inzicht in de belangrijkste en meest onderscheidende ‘merkwaarden’ van je bedrijf of product. Deze merkwaarden vormen de basis onder jouw visie. Je ontvangt een kort, relevant, onderscheidend verhaal dat de boodschap en ambitie van je onderneming eenvoudig weergeeft.

Merkwaarden checklist

je ontvangt een checklist met jouw merkwaarden, voortaan kun je bij al je communicatie nagaan of jouw boodschap aansluiting vindt bij minstens één van deze merkwaarden. Wanneer je altijd aan één of meerdere merkwaarden refereert, wordt jouw bedrijf of product herkenbaar en krijgt het een sterke identiteit.

Ook in toekomstige besluitvorming zijn deze merkwaarden waardevol: sluit een idee aan bij jouw identiteit, is het geschikt om over te communiceren, kan de uitvoering in een vorm die bijdraagt aan je herkenbaarheid?

Advies social media kanalen

Welke kanalen zijn het meest geschikt voor je en wat kunnen je doelen zijn op social media?

Advies social media content

Welke content heeft voldoende raakvlak met jouw merkwaarden, wat voegt iets toe aan je identiteit?

Advies tekststijl, beeld, huisstijl

Met welke stijl van schrijven raakt je jouw doelgroep? Welk soort fotografie, illustraties, infographics of video’s draagt bij aan jouw verhaal en herkenbaarheid?

Voorbeelden passende communicatie + pay-off

Voorbeelden van passende schrijfstijl, fotografie, illustraties, infographics of video’s. Suggesties voor een pay-off die uw boodschap verduidelijkt; vaak in combinatie met uw bedrijfs- of productnaam.

Design van logo en huisstijl

Op basis van uw visie-verhaal wordt een perfect passend logo ontworpen. Na verwerking van uw feedback ontstaat een definitief ontwerp. Dit logo ontvangt u in diverse bestandsvormen, geschikt voor alle toepassingen.

De aansluitende huisstijl bevat drukklare bestanden voor visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Drukwerk kan tegen meerprijs (scherp!) verzorgd worden. Verder ontvangt u bestanden voor uw mailhandtekening en social media profielen.

 

K O S T E N

 

Ca. 7 uur van uw tijd

De visie-sessie neemt ongeveer 3 uur in beslag van jou en eventuele werknemers. Presentatie van de resultaten ongeveer 2 uur. Beoordeling en presentatie van logo en huisstijl ook ongeveer 2 uur. Dit is een inschatting op basis van ervaring, mocht het meer tijd in beslag nemen dan is dit slechts een investering in tijd, er zullen geen extra kosten in rekening worden gebracht.

€ 2495,- excl. btw.

Wanneer we samen een traject in gaan ontvang je een factuur voor de helft van het totaalbedrag. Na betaling hiervan start het onderzoek en volgt de visie-sessie, wanneer het hele traject naar wens is afgerond ontvang je de factuur voor het resterende deel.