SPORT

Een helder verhaal en sport: Great Match

Ook in de sportwereld is helder communiceren belangrijk. Er zijn vele belanghebbenden en belangstellenden, hoe laat je hen weten waarom je doet wat je doet en wat je voor hen kan betekenen? Voor sportgerelateerde opdrachtgevers heeft L Reclamo een speciaal bureau opgezet: Great Match Sports Identity & Communications.

Topsport is een prachtig uithangbord voor de sport, Nederland speelt in vele sporten een belangrijke rol, toch zijn lang niet alle atleten professionals en leunen topsportorganisaties nog veel op vrijwilligers. Great Match heeft veel connecties in de sportwereld en een interessante zienswijze op imago en fanbase.

Het Nederlandse verenigingsleven is uniek maar staat meer dan ooit onder druk met afnemende ledenaantallen, tekorten aan vrijwilligers en onvoldoende sponsorinkomsten. Speciaal om verenigingen te helpen geeft Lucien de Groot de workshop ‘Visie voor verenigingen’.

 

Jouw bedrijf en sport

Heeft jouw product of dienst te maken met sport? Ben je sponsor van een sportvereniging of overweeg je dit te worden? Great Match denkt graag met je mee, we zoeken naar een mooie link tussen jouw bedrijf en de betreffende sport of club, om optimaal resultaat te halen uit alle communicatie. Neem direct contact op!